Thursday, January 2, 2014

Salam 2014...

kena biasakan tulis tahun 2014...dah 3 bulan kat rumah tak tulis tahun tak berapa nak ingat...hari ponx kadang2 tak ingat, since mydear ponx byk habiskan masa kat rumah...so tak tau dah nak bezakan hari weekend atau weekdays melainkan hari jumaat lah...huhu

menceceh menda lain plakkan...huhu hari pertama saya bekerja, hari kedua dalam tahun 2014 dan juga hari ke-3 dani di rumah pengasuh...surelah korg dah tau saya dah bersalin...jgn ada plak wat2 terkejut...anak saya dah 3 bulan dah minggu depan....cepat betul masa berlalu...eman ponx next week nak g sekolah dah...besar dah anak mama, pandai dah menjawab huhu...

hoih serius manyak menda nak citer nie...harap2 rajin kembali lah nak berborak2 dalam blog nie...nak citer pasal pengalaman bersalinkan dani, share resepi masak2, cerita pasal eman, cerita mak2, cerita pasal diri sdri...mcm2 cerita lah...harap2 traffic kembali mencanak seperti dulu...haha

last sekali terimalah latest pic of me...amik masa besday aritu...huhu owh yer masa saya byk juga dihabiskan dekat ig (instagram) klu ada sesapa rajin mai lah follow...cari mieoney yer...pastu follow... :)

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie