Thursday, February 20, 2014

Brotherhood...



gambar terbaru anak teruna kami selepas trim rambut dia smlm...rimas benar nengok rambut tu...elok bulat jer atas kepala...nenek ckp pasal apa korng potong rambut dani nie mcm helmet...huhu so kita kasi cantas lah yer bagi macho sket, bagi kpop sket...dah rasa diri tu cute sangat terus mlm tadi susah nak tido, asik menyengih2 jer kejanya....lepas tu kul 5 pagi dah bgn...tak sabar lah tu nak g umah kakak nak tunjuk rmbt baru huhu...

saya tak pernah cerita kat sinikan penerimaan eman terhadap adiknya danial...so far tak pernah cemburu selain cemburu melihat mak lang bermain dengan dani...tak paham kenapa dia jeles...dia rasa mak lang tu gf dia kot hiihi...so bila time my sil main ngan dani sure eman akan marah atau merajuk...huhu


kalau kacau2 dani tu setakat nak main2 jerlah...dia takderlah nak pukul2 atau apa....dia suka nak gomol2 jerlah mcm tu...klu dani dah besar for sure derang berdua nie dah bergasak bergumpal gaknye...dani ponx klu abg dia buat2 kasar ngan dia takderlah dia nak nangis ker apa....klu dia suka dia gelak jerlah, klu tak ponx dia akan tenung jer muka eman tu...mcm dlm kepala dia fikir "what are u trying to do abg"...huhu eman plak mesti dlm hati dok fikir bilalah adik aku nie nak besar nak main lawan2 nie...huhu



eman nie kalau main ngan adiknya kasar sokmo...risaulah kan bdk kenit tu...kdg2 dia tgk adik dia mengiring2 angkat bontot cam tu cepat2 dia tolak bg terlangkup....takut tgn dia terpiuh jerlah...tp klu kita marah ponx dia tak kisah, tetap juga dia nak main ngan adik dia...tp takperlah kitaorg just perati jerlah...risau plak klu larang2 nnti dia ckp kita tak sanyang kat dia....eman nie dia sensitif sket, sejak2 ada adik nie mudah merajuk...tp bila dah start sekolah nie dia dah kurang sket merajuknya....

last sekali gbr mak pak dia kena gak letak...lama dah tak share gbr kitaorg nie ha...huhu sejak2 eman dah sekolah nie kitaorg mmg rajin dating berdua...huhu gbr anak2 biar kecik2 jer...gbr kitaorg besar lah sket...korg jgn muntah ijau ek... :P


0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie