Monday, March 17, 2014

Pembakar Semangat....


inilah dia my current desktop wallpaper...pembakar semangat nie nak pam susu, nak wat keja, nak balik awal...huhu sbb kesyg dah ramai marilah kita sama ratakan yer...gbr yg plg kecik mestilah plg bykkan...saya mmg suka letak wallpaper kat desktop opis...biarlah org ckp tak professional janji tak kacau org lain....tp gbr kecik2 so bila cantum2 and jadikan wallpaper tak brp nak sharp...but it's okay saya suka jer... :) so bila rasa rindu kita tgk jer kat desktop snng tak yah susah2 nak buka phone....


yang nie plak wallpaper yg ada dlm simpanan yg pernah jadi wallpaper desktop saya....pndpt saya wallpaper nie adalah salah satu cara nak cuci mata sbnrnya...bila dah penat buat keja....tenung kejap jer dah cukup dah...klu sapa yg sukakan ketenangan dan kehijauan bleylah download wallpaper yg gbr pokok2, bunga, keindahan alam lah gitu...tp make sure cari yg high resolution baru cantik terletak dekat desktop korg....takderlah pecah2 pixelnya kan....

korang suka tak letak desktop wallpaper yg fancy2 mcm saya? seronokkan bila tengok cantik jer...huhu tp almaklumlah saya mmg suka yg kartun2 nie...ceria sket mcm kartun... :)

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie