Wednesday, June 17, 2015

Assalamualaikum Dunia...

Assalamualikum semua...cak cak cak hehe muncul dah nie...berhari2 gatal nak update blog tapi malas menguasai diri nie...hari nie ada kerajinan nmpknye cek mek nie...korg ponx dah borink dah mengadap kimchi tu kan...habis langsai dah ponx kimchi tu haha 

dah hampir 3 bulan terbengkalai blog nie...paham2 sendiri jerlah pada yang paham...tuan rumah mabuk laut...anak nak masuk 3 dah ponx, tiap2 kali pregnant iols morning sickness sesajer...ermm takperlah dugaan Allah nak bagi kita terima jerlah...hehe dah 5 bulan (20 weeks) dah pregnant nie tak sempat2 lagi nak share...tapi sapa2 yg follow ig ngan fb saya mgkn dah tau...wpun saya tak officially announce...biasalah anak 1st excited lebih...semua nak update, tiap2 bln update...anak ke2 dah kurang sket...anak no 3 mcm ke laut sket...agaknya no 4 nnti tau2 dah beranak...hehe

ada sapa2 rindu ke dengan iols...ke ada yg dah terlupa muka saya macam mana...hehe kasi up sket satu gambar latest...nie amik last week masa celebrate besday mydear...penat cover sana sini nak bagi tak nmpk chubby sangat...plus jerawat yg tumbuh mcm cendawan lepas hujan...pembawakan gitulah naik byk betul jerawat....



anak-anak ponx dah semakin membesar dengan bijaknya sekarang...bila dua2 dah membesar nie mmg bergabung tenaga masing2 nak jadi captain america ngan batman...asik nak bergasak bergusti jer kejanya...danial ponx tak padan yg kecit cinonet ponx boleh tahan juga...itu belum bergabung tenaga sepahkan barang mainan....elok sebelum tido dah kemas, esok balik dari skool and rumah pengasuh dah jadi tongkang pecah balik...elok jer mainan dalam kotak, tetiba habis dah di lambakkan mainan tu kuar dari kotak...sometimes bila dah tak tahan sangat kitaorg tutup bilik toys tu...tp tak jadi masalah bagi depa...byk lagi mainan lain boleh buat main...huhu biasalah klu tak gitu bukan kanak-kanak namanya hehe...


ini gbr latest derang...amik sabtu lepas masa celebrate besday mydear dengan in law...yg baju merah tu cousin derang...sebaya dengan dani...abg eman jer abg kawasan yg sulong...tahun nie parent in law saya dapat 2 cucu lah...makin gamat lah nmpknye...yg 3 nie ponx dah havoc...yg plg juara sekali sikenit tulah...danial nie tak padan yg kecik...suara dia high pitch kalau jerit...hehe

okelah sambung lagi nnti yer ek....

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie