Monday, February 18, 2008

Today I Write about CJ7..

last saturday setelah bertungkus lumus memerah otak utk exam yg susah itu aku telah merelax kan diri n menenagkan fikiran...padahal plan utama nak pi survey bju raja sehari..ku batalkan niat itew n terus pi one utama...

So after that decide nak tgk movie and i pick CJ7.. ingatkan CJ7 tu best mcm kung fu hustle..tp tekaan ku meleset sama sekali..rupanye citer tu ceday... pas tu Stephen Chow serius sgt dlm citer tu...tak bestlah.. pas tu kemunculan CJ7 tu tak kuat sgt, mean mcm takder kepentingan...wujudnye CJ7 tu mcm pets jer mcm kita bela kucing tu..and kuasa yg ada cuma digunakan dua kali jer..pas tu kiok mati..tah apa2 lah..so far bleh lah utk hiburan semata...klu diberi bintang dr 5 leh lah bg ***...

part yg paling cute..hehe




after that tot want tu buy Big Apple donut but very frustrated coz donut kesukaan ku itew dah abiss.. tingal jenis2 yg tak berapa nak laku jer...patut lah ponx takder org beratur pjg...pas tu terus blk mkn kat kedai mamak smbil borak2...smpi umah hampir kul 12 tgh mlm..just imagine going out from 7 am until 11.45 pm..huhu so tired..


-end-

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie