Monday, November 9, 2009

Minggu Ke-39 Kehamilan...

minggu nie genap 39 weeks my pregnancy...my edd is on 13/11 that's mean this coming friday lah kan...hari nie pi check-up paling skejap saya rasa huhu...25 minit jer dh settle semuanya.. smpi kul 12 ding dong ding dong kul 12.25 dh kuar dr situ..wohoo best2 sbb takder org ponx... rupanye derang byk dtg pagi2...saya mmg tak suka dtg pagi2 nie sbb kena tgu lama..

so far check tadi takder apa2 semuanye normal..doc tak check ponx bukaan kali nie..last week ada gak dia check serius lah mmg sakit...mybe sbb tak bukak lai kan..so kali nie dia ckp klu after edd tu tak bersalin gak confirm isnin 16hb kena induce...lalala berdebar2 rsanye..huhu harap2 minggu nie dh bersalin tak yh induce sbb org ckp sakit...ngeh2 [penakut sbnrnye] owh yer dia ada gak suh kira pergerakkan klu kurang dr 10 kali bby movement harus segera ke hospital..so esok saya akan start kira senang...doc ada bg chart sekali...

yerlah penat nie dok tgu kat umah...sbb saya dh start cuti awal kan..ada benefit gak cuti awal2 nie...kaki mmg dh tak bengkak langsung and ada byk masa nak berehat kat umah..klu tak blk keja jer rasa nak pengsan..yerlah kat opis manalah bleh nak landing ngan selesa...saya plak jenis tak leh baring atas lantai nie...susah nnti nak bgn azab giler rasanye bila nak bgn...rasa nak tercabut tulang pinggang..huhu

okelah apa2 ponx saya mintak maaf kepada kawan2 ke atas keterkasaran bahasa serta perbuatan yg menyakiti hati kawan2...doakan selamat semuanye yer...amin

~~end~~

2 comments:

purple_lav said...

kiter baru start cuti hari ni. best giler duk umah sesaje..hehe. eh bestnye doc mimie sbb doc yg kita tu dia ckp klu tak bersalin gak pada hari due tu dia suh tunggu 10 hari lagi..waaa lama giler tu.

Anonymous said...

semoga selamat semuanya yer kak mimie:))))

-Cik Bella-

 
Design with love by Jiji for Zamimie