Tuesday, November 17, 2015

Alhamdulillah Syukur...

Assalamualikum semua...rindu ker ngan saya huhu...lama dah tak menulis rasa kekok plak nak start...klu tgk last post wishes untuk danial ariq punya besday kan...hutang lagi satu besday areel eaman plak...huhu maafkan mama yer eman...bkn tak nak menulis cuma kekangan masa...nnti kita citer psl eman plak...

klu sapa perasan ticker kat atas tu dah berubah...perasan ke tak? cepat tengok skrg apa yg dah berubah...apa takder perubahan? mmg tau korg bkn pembaca setia blog saya....sedihhhh huhu...tulis sekali sekala ada hati nak kumpul pembaca setia boooooo sket hehe...klu sapa yg perasan tu terima kaseh kerana sedar...muahhh ciked... :)

oke saya dah selamat bersalinkan anak yg ketiga saya and it's a boy...yer boy yg ketiga plus mydear, boy yg keempat lah kan...so kiranya saya satu2nya bunga dirumah setakat nie...ahaks menjadi rebutan tak...rebutanlah sangatkan...sbb mama garang semua ponx tak nak geng ngan mama...huuuuu takperlah belum ada rezeki nak dapat baby girl sebagai geng..takper insyallah satu hari nnti klu diizinkan Allah SWT...klu takder ponx takper...syukur dah dapat budak bertuah ber3 nie...

nama yg ketiga nie Muhammad Firas Rifqi...punya susah nak bg nama..smpi hari nak buat surat beranak ponx dok google and selak buku nama-nama tu tau...nnti ada masa saya share pengalaman bersalin dan citer pasal rifqi yg kena breastmilk jaundice nie yer...hari nie sbb mydear bawak turun lappy utk buat tagging goodies so amik kesempatan lah untuk citer2 kat blog...gbr ponx tak sempat nak transfer...klu sapa2 ada follow ig saya bleylah tgk  gbr baby baru...tak byk ponx yg saya share tapi ramai ckp rupanya serupa ngan abg eman...sbb saya dok belek hari2 tak perasan belah mana yg sama ngan abg eman...huhu

setakat nie jerlah yer...tgk rifqi dok tido nie, nmpknya saya ponx nak landing tido sekali lah...moga saya istiqamah nak menulis...cuti 3 bln wei takder menda nak buat...hehe dpt tulis 1 hari 1 entry ponx dah cukup baik...hutang cerita sydney ponx tak abis lai...keh2

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie