Thursday, November 23, 2017

Langkawi 2017 ~ Birthday Celebration...

sambung balik citer Langkawi yang tergendala...nak habiskan cerita Langkawi cepat-cepat dan sambung cerita lain pula...hehe tapi kita cerita yang light-light dululah...

so malam balik dari cable car tu bila kanak2 dah mandi siap2 and iqi pun dah bangun tido, lepas magrhib tu kita orang keluar tapau makanan...plannya nak celebrate birthday mereka tu dekat Langkawi dengan cake...so kita orang pergi area jeti tu dan beli KFC dan kek Baskin Robbins jer...sbb masing-masing kenyang lagi...


ini sajer dinner kami untuk malam tu..sbb kanak-kanak kenyang lagi sebab petang lepas dah balik mandi tu derang lapar nak makan magi...so malam makan ayam sajor dengan kek + ice cream..


tak sabar nak makan kek masing-masing nie hehe.. ice cream plak cepat bebenor mencair walaupun kat luar tengah hujan lebat.. KFC depa tak heran sangat...kek nie 1st time kitaorg beli kot..huhu  ::.


macam yang saya cerita dekat entry Dayang Bay, saya ada bagitau bilik nie ada balkoni kat luar yang lengkap dengan sinki, peti sejuk dan segala kutleri kan mmg senang sangat lah takder kecah-kecah kat dalam bilik...tv pun boleh nmpk dari balkoni nie, so sambil makan sambil layan movie, cuaca kat luar pun sejuk sbb hujan non-stop spjg mlm...


saya bawak samyang juga dari KL...tak bleh tahan tengok dok memangil2 samyang nie...so padankan dengan ayam KFC tu...mmg berair2 mata, hidung makan sambil dibilas dengan ice cream itu hehe...




0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie