Friday, November 24, 2017

Langkawi 2017 ~Underwater World Langkawi...

Untuk hari ketiga nie plan kita orang very light and easy...disebabkan dari pagi hujan kita orag tak dapat bawak kanak-kanak mandi pool...so keluar ronda-ronda satu Langkawi smpi almost pukul 2 baru decide pergi Underwater World Langkawi...

kanak-kanak mmg excited lah kan, walaupun dah banyak aquarium yang derang penah pegi...tapi untuk iqi kira 1st time... dalam nie tak banyak saya amik pic sebabnya gelapkan, gambar tak berapa nak cantik...saya amik byk video jer..nak share kat youtube tapi kena amik masa nak edit video huhu...

oke sebelum kita layan gambar yang sikit tu, kita cerita sikit berapa harga tiket yer...Tiket utk Adult -RM34 (Malaysian) dan untuk Children - RM25 (Malaysian)...so basically underwater world of course lah banyak hidupan air...tapi sblm masuk tu ada lah sket kawasan mcm hutan dia buat, ada beburung sket dalam tu...yang paling best saya rasa kat sini adalah penguin...yang lain-lain biasa jerlah..tapi still seronok juga untuk kanak-kanak...huhu



.:: korang nie spoil gbr betul..anak mata tu tgh aim apa lah gaknya huhu ::.

.:: kawasan penguin nie tempat paling lama kitaorg lepak ::.

 .:: family photo ::.

  .:: satu lagi family photo::.

.:: nielah ex-bf saya hehe ::.

.:: kids ::.

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie