Tuesday, March 4, 2008

Today I Write About my home..

Home sweet home... itulah yg selalu org ckpkan...yer ker..yerlah kot.. for me mmg dah tak sabar2 lgi nak dudok umah yg dibeli...stkt nie blm furnish apa2 lai..kitaorg bru jer selesai pasang kitchen kabinet, tempah langsir n tempah perabut rumah...lampu plak lom install lai tp dah pi survey n imagine lampu yg camner nak pki..
smlm RS renovation dah psg kitaorg punya KC..berdebar2 jugak lah nak pi tgk...tak sabar2 nak pi...me abis keja kul 4.30 n my dear abis keja kul 5.30 tp selalunye kul 6 lebih bru kuar opis..aduh azab tul nak tunggu tu...
so otw ke sana kitaorg asik ckp jer psl keterujaan, kedebaran utk tgk KC tu huhu... at last bila dah smpi bukak tengok fuhhhhhhhhhhh lega...cntik jugak..seronok sgt masa tu rasa nak lompat2...yerlah berbaloi lah dengan hrg 7k tu..
after that kitaorg pi giant nilai nak pi survey2 freezer yg bersesuai ngan ruang kabinet tu...cam kelakar plak sbb kitaorg ukur pki jengkal2 jer...malas nak amik tape utk measure betul2...mesti org tengok pelik tul budak2 nie...hehe
so far i'm satisfied with the contractor n the workmanship that they gave to us....

----end----

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie