Tuesday, March 11, 2008

Today I Write..

Akhirnye rakyat malaysia telah bersuara telah menunjukan protes...rentetan dr peristiwa ini diharap mereka2 yg sepatutnye lebih bertangungjwb serta lebih peka terhadap rungutan rakyat..bkn hanya utk kepentingan diri sdri serta keluarga..fikirkan nasib2 org lain yg tidak bernasib baik..keputusan ini memang memeranjatkan namun jika tidak dirawat akan menjadi luka yg bernanah serta mengakibatkan kejatuhan yg amat teruk lagi...ini semua adalah takdir Allah ke atas ketakburan pihak2 tertentu dan diharap akan memberi pengajaran kepada mereka...

****************************
okelah enough talking on politik.. me also tak terkecuali pergi mengundi... kwsn mengundi di parlimen ledang n dun tangkak...pi jugaklah mengundi...1st time tu mengundi...
inilah tempat me mengundi sekolah agama bandar tangkak...teringat time sekolah2 dulu masa masuk kat sini...huhu
ini plak adalah calon utk parlimen ledang yg bju merah...tak nmpk sgt sbb jauh..

ini plak keta my father yg ada bendera tu...smgt tu siap psg bendera..huhu
*************************
oke skrg nie me nak story plak about hobby my brother...masa pi umah dia ari tu my eyes get caught on this...

dia dah start blk ngan hobi lama dia..bela ikan laut i call it aquaria huhu...suka sgt bila tgk aquarium tu cam happy n tenang jer..patutlah dia bela ikan nie..ada dua nemo n satu lai warna itam putih..dulu masa he stay at umah lama ada gak dia bela...lgi byk tp sbb jrg blk umah so ikan2 tu semua mati...i'm also excited to do so, tp he say that this hobby need a lot of money..so I'm quiet for a while and get to think... :P takperlah after this bila dah duk kat our house nnti i will suggest to my dear mana tau dia ponx berminat jugak..huhu nice hobby lah along..


and today i write...

---end---

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie