Thursday, April 16, 2009

Congratulations Along..

sebenarnya tak der apa nak citer..cuma got this email from my bro..so tak salah kiranya saya kongsi kegembiraan ini bersama...

p/s: click to enlarge..yg saya bulatkan tak berapa nak sharp tulah abg saya ketua SHCA Md. Hisham.. along jgn lupa ketam masak udang kering aku terliur dh nie.. :)~

3 comments:

cik_ah82 said...

aku baca entry ang yg lepas cam ko teruk je kan mornin sickness..
skang teruk agi ke?
syukur gak aku xseteruk tu..:)
melantak je keje aku weh..huhuhu..
ko skang dh 2 bulan lebey ke?
kalo dh slalu muntah2, kena makan yg kering2 dulu la..
p/s: aku pun xtahan ngan susu anmum..loya tekak aku..xsyedap pun, tp tahan je la..huu

mieoney said...

mmg teruk ponx..kejanye terlepek jerlah aku..makan apa ponx tak bley.. so far alhamdulilah skrg nie kdg2 jer morning sickness..

aku skrg dh 12 minggu mean dh 3 bln lah kan..huhu and smpi skrg nie susu anmum tu aku tak minum..tak sangup wey wpun sedap..huhu

cik_ah82 said...

sedap ke susu anmun tu?
aku rasa xsedap langsung,maybe coz aku mmg xgila susu..hehehe..
tp laki paksa minum gak, separuh je la..gagah la jugekk..
ang jaga diri k!

 
Design with love by Jiji for Zamimie