Friday, April 3, 2009

Catatan Harian..

hari2 dok view blog org tapi blog sdri tak berentry..bkn apa tak bernafsu rasanye nak menulis.. mmg betul2 down tak tau apa nak ditulis serta nak berkarya.. mood mmg takder sbb perasan serta kesihatan masih lagi bercampur baur..yer kesihatan yg tidk berapa mengizinkan..pegi opis ponx tak seaktif dulu.. masa byk dihabiskan utk berehat jer..buat keja rehat, mkn rehat, borak tak sgt...blk umah berehat..mlm kul 10 dh masuk tido..sian my dear malam2 mmg borak ponx takkan dilayan lah..borak ponx time dia nak teman saya masuk tido..tu ponx lebih psl kesihatan saya.. saya cuba tuk tidak menjd lemah sbb tak nak susahkan dia..skrg nie masak mmg tak bleh..so sblm blk keja dia akan belikan mknan tu saya..kdg2 rasa membazir jer sbb saya bkn mkn abis ponx..huhu takper saya skrg dh 2 month (8 weeks) so ada lai 4 weeks tuk melepasi trimester pertama nie..harap2 bila msk trimester kedua saya akn pulih seperti biasa...

~~end~~

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie