Monday, March 30, 2009

Not an IT fReak...

dh lama rasa tak menulis dlm blog nie..bknnye taknak..tp paham2 sdrilah nak membawa diri ponx rasa tak larat inikan nak menulis nak memikir..tp alhamdulilah hari nie ada kekuatan sdikit tuk menulis..mgkn tak byk yg ingin saya tuliskan..

kali nie bkn nak citer psl my pregnancy tp nak citer psl kelam kabutnye kami di opis sbb bakal menggunkan sistem baru..kelam kabut sbb konon mcm nak guna hari nie, padahal hari nie lah baru dia nak install bagai..apa kes?? inilah kesnye klu kontraktor wat keja ikut kepala sdri..saya rasa mereka nie mcm dh lama jer deal ngan my boss tp lately nie bru nak install bagi..kami ngan terkontang-kantingnye bru lah nak belajar guna..

bknlah nak kata kami nie buta IT atau pun tak bleh terima pembaharuan tp pembaharuan kalau menyusahkan tiada guna jugak.. sepatutnya penggunaan kenalah user friendly..kami bkn lah IT freak so malaslah nak gobek2 bagaikan..rasanye penggunaan system yg dulu lagi senang lah wpun tak secanggih sekarang..

tp apa2 ponx kita bg dulu mereka peluang..komen tetap akan diberikan agar dpat mereka tingkatkan prestasi mereka..

~~end~~

1 comments:

geekecik said...

Setuju....not user friendly...huh..menyusahkan....

 
Design with love by Jiji for Zamimie