Monday, March 16, 2009

Makan @ Tesco..

so after shopping kat daiso tu kitaorg teruslah cri tempat mkn..kat the curve kan ker ada by kedai mkn tp most of it fast fud..so kitaorg ari tu cm teringin nak mkn yg biasa2 jer..so geraklah kami ke tesco sblh the curve tu..so tetiba cm nmpk kat kedai tepi tesco tu ala garden apa tah nama dia..tp ada jual mknan ala2 thai and adalah 2 -3 jenis lai brg mknan..

saya sket punye pusing dn pusing last2 order asam laksa jer..laksa dia mmg sedap tp amatlah keciwa sbbnye order mintak cili padi lebih and limau lebih..tp bila atr dia kasi cili besar and limau sebijik jer..ceh poyo jer smngt dia tanya tp sama jer saya tgk..tp sbbkn sedap so saya bedal jerlah..


~laksa yg sedap hehe~

org lain mkn yg biasa2 jer and yg paling best saya rasa adalah laksa thai uma..sedaplah rasanye.. next time nak mkn yg tu..hari tu sbb tekak rasa nak mkn asam laksa so asam laksa lah kita yer..huhu

~laksa thai serta mangga pulut~

~~end~~

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie