Wednesday, March 4, 2009

BeeZee...

mesti korg perasan kan skrg nie blog nie agak bersawang sket..bkn apa skrg nie adalah waktu bz ku..takder masa nak mengarang2 entry..skrg nie dewan asik jer abis lmbt..dh 2-3 minggu nie asik abis kul 9.30 , 10.30, 11.30..saya plak mmg hari2 ponx blk kul 8.00 mlm.. pegi keja plak 6.40 dh kuar sbb nak elakkan jem.. sian my dear ari2 kena mkn kat luar..saya plak bila dh blk wat keja umah semua tgk tv..so bila dh kul 11 tu automatik mata akan turun secara perlahan2..huhu dh berapa hari dh tak dpt tgk chef at home kdg2 tgk yg awal tp bila2 terjaga dia dh nak mkn dh..citt hampa tul..so saya ada masa senggang hari minggu jerlah..waktu tulah nak mengemas, mendobi, memasak, berehat2 semua..that why lah mmg tak usik langsung blog..tp ini sementara jer..sbb nnti ada gak waktu2 gap dewan rehat2 saya bleh lah blk awal cm selalu..skrg nie dh tukar waktu keja masuk kul 7.30 -4.30 so bleh lah blk awal tuk msk2 tuk my dear..hehe btw weekend ari tu ada gak msk2 mee grg mamak, tom yam semua tp tah cmner lupa plak nak amik gbr..my dear ada gak ckp tp sbb mkn dh separuh pinggan mana sempat nak amik gbr..so mybe next time lah akan kembali @mieoney kitchen's..hehe sampi sini jerlah nak berceloteh sbb nak isi gak entry sbb klu bleh tak mo lah kosong entry jer...at least nak ada 1 entry satu hari... :)

~~adios~~

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie