Monday, April 6, 2009

It's Not Monday Blues...



yer itu bknlah monday blues namanya kalau saya dah mandi and bersiap utk pergi keja dengan rela hati sedangkan waktu tu baru jam 5.45 pagi..ciss cmner bleh silap time nie..sib bkn kul 4.00 pagi ker kalau tak naya jer.. sesungguhnya saya tak rela... :p

ceritanye begini..saya mcm bisalah kunci jam kul 6.02 pagi and akan snooze dlm 9 minit so mean saya betul2 akan bgn tuk mandi dlm kul 6.11 - 6.15..pas tu bila kuar bilik air and pki bju nak gi smyg saya tgk jam kat bilik kul 5.45 bru..ish dlm hati saya ckp jam nie asik mati nak kena tukar bateri jer.. saya ponx terus g smyg tgh wirid sblm nak berdoa tu saya nmpk jam kat tv..aik takkan mati plak kot sama mcm dlm bilik..so saya abiskan berdoa (siap abiskan lai doa wpun dah terasa semcm) and terus tgk jam hp kat dlm bilik betul kul 6 lebih dh..and hampir kul 6.30 dh..

saya tak puas hati terus tgk jam tgn and jam hp my dear..citt mmg betul jam hp saya yg salah..adoiyai cmner jam nie bleh salah plak..saya ponx apa lai terus landing blk atas katil..my dear dh nebes dh tgk saya tido blk..sbb dia risau saya tak sihat..saya ponx bebel2 lah kat dia psl jam hp saya tu..dia siap gelak perli and tido blk..citt marah aku.. :(

dlm pada tu baru saya tersedar saya yg silap sbb hari sabtu tu saya kuarkan sim kad saya and tak setkan ponx jam..sib lah tak lari jauh waktunye dlm 30 minit jer..klu tak jenuh lah huhu...


~~end~~

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie