Wednesday, May 13, 2009

Gothic Hairstyle..

wah tajuk cm apa...kuikui semenjak dua menjak ni kan ker panas jer memanjang..tido malam pki kipas yg paling laju punye dh mcm bunyi bilah helikopter dh rasanye tp still gak tak leh menyejukkan saya..ceh mcm mkn kambing plak gayanye.. :p bkn apa saya sbnrnye rimas ngan rmbt pjg nie..dh ler panas ngan rmbt pjg bertmbh merimaskan.. klu dihitung mmg lama dh tak potong rmbt..last sekali potong sblm kawin..bygkan kawin dh dkt nak setahun..ke ada sblm tu potong..tah ek ilang ingatan skjp..

sib lah rmbt nie jenis susah nak pjg sgt..cumanye rmbt adalah tebal spesis melayu jati..kah2 semakin lah merimaskan..bygkanlah tgh tido2 tu pas tu bgn mengadu kat my dear.."panash, panash" sambil mengambil getah ikat rmbt and toncet mcm org dlm pantang tu..praktis kot..kui2 takder makna..last2 2 mlm lepas ckp lah ngan my dear nak potong rmbt and dia benarkan..hehe sblm pi keja smlmnye dia siap pesan blk kang gi lah potong rmbt..

so blk keja smlm saya ponx lajak lah ke nilai pi giant sbb kat situ jer yg saya tau ada salon rmbt..kat tmpt lain cm tak penah terpandang..lai ponx malas lah nak pi mejajau cari kat bangi semua.. kat BSP apatah lai yg banyaknye kedai gunting mamak..tak kuasa ler nak gunting kat situ..

masa nak gunting tu saya ckp ngan cina potong tu..potong pendek yer i rimas rmbt nie pjg..dia potong punye potong, punye potong..keja adalah sgt slow sbb cermat..bila tgk depan wah cntik rmbt aku..tp bila tgk yg blkg ada plak jurai2 pjg..dah ala2 gothic punye rmbt lah plak.. so saya suh potong lah jurai2 tu..mcm2 lah dia ckp nnti tak cntiklah itulah inilah..saya malas nak ckp byk sbb montot dah kematu dok rasanye dlm stgh jam dh kot tak siap2..saya okekan jer..

balik2 tgk kat cermin cam cntik bila dh mandi bsh rmbt semua mcm buruk plak..tp ada aku kisah..janji tido mlm tak rimas dh..huhu cuma jurai2 yg blkg tu akan ku ketung jugak sbb adalah susah nak pki tudung..yg bestnye my dear ponx tak kisah potong pendek cm tu sbb dia kesian kat bini dia nie rimas rmbt pjg..dh ler rmbt gugur byk..bila mandi plak rmbt terkumpul kat penapis tu bergumpal jer...shampoo plak kena dua kali sbb bru rasa bersih klu tak rasa mcm tak bershmpoo...hehe

~saya potong ala2 mcm nielah~

niat nak potong mcm irma hasmie..sapa ada tgk melodi baru2 nie cute kan dia potong rmbt cm tu..tp sedar diri rupa tak sekiut tu so batalkan jer niat mu itu cik mieoney..huhu

~~end~~

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie