Monday, February 18, 2013

Back to Work...

Assalamaualikum semua....saya kembali semula berkerja setelah 1 minggu bercuti...dah beria2 cuti macam sambut CNY plakkan...huhu unplanned punye cuti ponx, tp bkn cuti2 malaysia yer...cuti2 dirumah sahaja...

sbbnye mydear demam panas....mmg high feverlah...suhu 39 ke atas, all the time...ada satu masa sampai mengiggil2...kena plak org yg tak biasa sakit teruk, stkt mild fever jer selalunya...ini dah kena demam smpi mcm nie sekali, dia punye sakit mcm baby yg sakit...kita yg tengok jadi takut...takperlah dugaan saya ckp,  penyakit tu penghapus dosa... :)

selama dari hari selasa dok ulang alik bwk g klinik, amik darah smpi 2 kali alhamdulilah bebas dari denggi...cuma cell darah putih tinggi klu tak silap saya sbb ada jangkitan kuman due to tonsil yang membengkak...bkn stkt bengkak, merah sungguh2 siap ada tampuk2 putih2 lai...

so hari nie kembali bekerja lah saya...kerja byk nie tp portal kat opis nie tak bley bukak lah plak....so kena siapkan apa yg tertangguh...sprt nak pos telekung...sori yer kak mariani, sat lai saya pi pos akak punye telekung...huhu

tp satu menda jer saya ralat time cuti lama nie, saya boley terlupa nak potty train eman....grrrr geram betul ngan diri sdri camner bley tak terfikir tah....masa dah terfikir tu hari ponx dah sabtu...itu ponx sbb eman pura2 duk dalam bakul smbil cakap, mama tgk nie kencing...huhu bila lah gaknye nak potty train dia, tgh taun dah nak atr g sekolah dah nie....

okelah nnti sambg lai ek...adios amigos...

1 comments:

Rozita said...

Terselamatlah aiman dari potty training ye..hehehe..
Akak pulak tengah trainning anak tidur malam tak payah pakai diapers. Takat 2 mlm ni, dah berjayalah. Tapi...akak lah yg kena bangun jam 2 atau 3 pagi, dukung anak bawak masuk toilet dan suruh dia membuang.

 
Design with love by Jiji for Zamimie