Monday, April 28, 2014

Dani New Car....


tak padan aih yg kecik nie ha...bergaya dengan kereta merah yer awak....nak challenge baba ke? pinpin, ponpon huhu.muka mmg tak diam...takder satu gbr ponx yg tk bergerak...semuanye bergerak...kitaorg belikan dia walker 2 in.1 nie, yg bley jadi walker and rocker....beli ponx sbb lebay kepada nak jadikan rocker sbnrnya....mula2 ingat nak bleykan yg ala2 jamperoo...tp mahal plak smpi 300 lebay...so kita amik jerlah yg nie...jenama mydear beli kat manjaku bangi...harga 200 lebay...


dani skrg dah tak bley duduk diam..aktif kemahin....klu duduk kat atas mmg saya kasi lepas bebas lah dia nak bergolek2 kat atas tu....sbb takder byk halangan...tapi klu kat bwh byk sangat halangan plus dia taknak klu kita letakkan dia dlm posisi baring jer..sbb paling2 dia boleh meniarap, telentang....org blm bley menjalar lai nak berdukung jerlah kejanya...mana larat cik oi nak berdukung jer...byk kojer nak buat klu duduk kat bwh ni...so baba belikan awak keta nie dok diam2 yer smbil tgk mickey mouse clubhouse...


bkn takder yg eman punye...ada jer lai ha kat dlm stor...tp tulah kan, masa eman tu org kasi tak boleh nak pilih so kita guna jerlah....skrg nie biarlah kita yg memilih...yg eman punye ada walker and stroller lama dia tgklah klu tak jual kat car boot sale ingat nak kasi org jerlah...at least dari tak terpakai dlm stor tu, klu bagi org berguna jugaklah sbb elok lai ponx..... =) eh tp tak taulah tak bercheck nie, harap2 elok lah lai...

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie