Friday, June 5, 2009

Rosak SUdah.. :(

semalam baru berangan2 nak start aktiv balik berblogging sbb dh rasa semakin sihat... benda yg saya ingin blogkan tentulah tentang mknan sbb saya dh bleh masak balik..berangan dh nak edit gbr and wat entry..tp hampeh..

sbbnye pagi nie saya bgn lambat 6.40 bru terjaga sbbnye hp saya mati...huaaaa benci..bkn sbb bateri kong tapi sbb dh rosak..saya cuba on kan tapi tak bleh...bencinye..bila charge takder respond..tak suka sbb saya sgt suka hp nie sbb my dear yg hadiahkan masa besday saya 2007 dulu..lagi saya sgt suka dgn gbrnye clear dn cantik jer..

~hp kesygn dh rosak~


cmner nie nak kena beli hp baru plak..terpaksalah beli hp murah yg RM90 tu jer kot sbbnye duit manyak nak pki utk kegunaan lain...kenapalah hp ko nak rosak time2 nie..so pas2 nie nak berblogging tak syoklah sbb taker entry bergbr dh.. sob sob.. :(

p/s: angah aku nak hp aku blk bleh? :p

~~end~~

3 comments:

shima said...

beli baru aje la. hp ko sudah dipindah milik le. ada kat tangkak sma bunda tercinta...huhuhu

mieoney said...

ayok bgmana bleh smpi ke sana..
kenalah blh hp murah cm ko tu..huhu nak beli E70 tak mampu..ahaks :p

atielense said...

beli jer camera baru nanti boleh amik gambar bb .....

 
Design with love by Jiji for Zamimie