Tuesday, June 9, 2009

Sahih Sudah...

Memang sahih sesahih sahihnya hp kesygn ku rosak.. gigih drive ke pertama tadi semata2 nak cek adakah hp ku yg bermslh atau baterinye...mmg tak syak lai bateri adalah oke namun hp yg bermslh..mencilah sbb sayang byk gbr dlm tu..huuuuu

so bila dh tau rosak dn2 tu gak gigih cari hp yg paling murah utk pki sementara nak betulkan hp lama nie..klu bleh betul lah..harap2 bleh lah betul..so cari yg bwh 100 tp nak yg bru..bila tanya dr kedai ke kedai semua geleng kepala jer..huhu ikut suka sayalah kan..last2 dpt gak hp murah rm95 jer tak kisah lah spec dia simple jer..sbb kiranya nak sms ngan col jer..yg lain blkg ceritalah kan..



inilah dia hp yg saya beli..blehlah nie nak col ngan sms..klu ikut hajat hati tentulah nak hp yg lebih bagus..impian saya klu bleh nak hp cm kat bwh nie..bleh ker..huhu tgk harga td 1k terus pejam mata dan jalan...



~nokia 5800 express tube~

agaknye impian bleh jadi kenyatann tak..kuikuikui

~~end~~

4 comments:

shima said...

muahaahaa...sejibik mcm hp aku tu. apasal xmo pinjam hp aku je. aku ada spare 2bijik

mieoney said...

cit nape ko tak ckp ko ada smpi 2 bijik..tak yah aku beli hp baru..membazir jer duit aku.. :(

siti_hazarina said...

nk nset cmtu bleh.. amik k.fiza pnya.. hahahah

mieoney said...

agak2 kak fiza bg tak akak amik ina? huhu...

 
Design with love by Jiji for Zamimie