Wednesday, December 23, 2009

I'm a Busy Mom Ever...

ceh tajuk mmg tak bleh blah kan.. yer begitulah hendaknya saya ini..sehinggakan masa utk mandi ponx terpaksa dipendekkan...so no more scrub or what-so-ever thing yg biasa di buat dlm bathroom..huhu



skrg nie masih lagi menjadi suri rumah sepenuh masa..akan mula bekerja tahun depan..bunyi mcm lama tp sbnrnya tak berapa hari lagi jer ponx..huhu

jadual seharian saya adalah amat padat so mmg takder masa nak berblogging stkt blog hoop curi3 tu bleh lah..smbil pump susu smbil browse..tp klu nak duduk and type entry yg pjg kena lah tgu weekend bila mydear ada sama..so akan ada lah org yg tengokkan my-lil-eaman...

mlm plak masa saya adalah mengemas dapur..selalu siang2 bila dh masak akan tinggalkan jer dapur lintang pukang sbb mana leh tinggalkan my-lil-eaman sorg2 kan..so bila dh siap2 mengemas naik atas klu rasa mcm berat jer mula mengepam klu tak layan tv smbil tido..huhu adakah anda paham? sila pahamkan yer.. :p

pagi bleh lah mengemas sket2 tp klu nak dibandingkan kekemasan rumah dulu ngan skrg adalah jauh berbeza yer..huhu skrg adalah tidak berapa kemas..sib lah masa mmg abiskan kat tgkt atas..klu kat bwh mmg sepah2 lah..so bila org dtg takderlah perlu sebuk2 nak kemas2 kan..


so harap maklumlah klu entry adalah tidak selalu..huhu

~~end~~

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie