Monday, December 21, 2009

Today Is My Birthday...

Alhamdulilah dipjgkan umur oleh Nya utk terus menikmati hidup ini..
hari nie genap 27thn umur saya... :)

hadiah paling berharga bg saya tahun ini..


my precious areel e-man




and besday present from mydear serta hadiah sbb lahirkan zuriatnye..


thanks abg really like it..
ada satu lai permintaan nak mkn tony romas..terpaksa ditunda sbb my e-man nie crancky sgt klu bawak kuar..td bwk pi klinik ponx asik nangis jer..susah tul nak tido..

so acara mkn di tony romas akan ditunda sebulan dua lai..takper2 saya akan bersabar..huhu

~~end~~

5 comments:

cik_ah82 said...

hepi besday mimi..hehe..
semoga ang bertambah bahagia selamanya.. eman dh bape kg dh?

purple_lav said...

hepi besday hot mama...hehehe tanteknyee jam dia..semoga sentiasa dimurahkan rezeki dan bahagia bersama org tersayang. amboi best tgk eman tido..

mieoney said...

thanks sarah and fiza...
masa timbang sbln tu 4.3kg..skrg nie tak tau plak aku..jejak kot 5kg..huhu

anak hang brp kg? anak fiza ponx leh tahan smngt gak yer..

cik_ah82 said...

anak aku xtimbang lagi..bulan lepas dia 5.7kg..isnin depan baru timbang lagi..
ang fully bf gak ke?

mieoney said...

smngt anak hang yer..
aku mula2 ingat nak fully tp tak jd..campur..huhu

sbbnye anak aku tak mo direct bf..bila nak bg aku bru selak bju dia dh ngis2 dh..pas tu non-stop ngis..kdg2 paksa gak..tp tak maunye..

tak tau nape..masa mula2 oke jer..so skrg nie aku pam and bg guna botol jerlah sbb fm ponx dia tak brp nak sgt..dia nak susu aku dlm botol..jenuh wei nak mengepam.. huhu

lai ponx problem bila nak kuar lama lah..tak tau nak wat cmner tu yg bg fm jugak tu..

 
Design with love by Jiji for Zamimie