Thursday, September 30, 2010

Madam Lim's Restaurant..




madam lim's ek bkn madam kwan huhu...sbb ari tu terkonpius namanye wpun tau bezanye cuma tang nama kedainye jer tersilap nama....dh dua kali saya mkn kat sini dh dua2 ponx mkn ngan org yg sama kak zi ngan gee...derang nielah teman sepermakanan saya...huhu



so far saya mkn kat sini tak mengiciwakan lah sedap mknannye....harga ponx standard lah takderlah melampau2 sgt ponx...average...


:: ginger beef kuay teow ::



:: peppermint shake with chocolate sauce ::




:: siam fried rice ::




:: malacca char mee ::



:: kung pao chicken ::


:: red bean ice blanded ::

:: chocolate blanded [pahit tak besh] ::




inilah atr mknan yg pernah saya mkn...next time nak cuba mknan lain lai...so far yg saya baca dr internet rata2 komen positive...kedainye saya tak tau ada berapa byk..yg saya pergi kat tesco mutiara damansara...pas tu ada jugak kat jusco maluri lain2 tempat not sure...


source : ai wei's blog & prodigious fox
~~end~~

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie