Wednesday, September 1, 2010

1 September 2010

hari nie dh masuk awal bln 9 dh....lai 8 hari jer nak raya...yeah!!


pagi nie pi opis jer byk sungguh keta kat jln....sampai tol sungai besi kul 6.50 dh jem dh depan tu...pergh dasyat tul...mgkn derang yg bercuti lama nie semangat nak pi keja...huhuhu


saya plak smngt nak pi keja gak sbb nak menghabiskan sisa2 masa yg ada sblm nak bercuti...lagi ponx bju raya dh dpt so smngt lah nak keja...ini tak selagi tak dpt cam dok pikir mana nak cari bju raya nie...yerlah nak pki kaler peach agak susah lah nak cari kaler tu sbb skrg kan musim pepel, coklat, kelabu........


smlm lag smngt saya pi cari bju raya sbbnye cutikan...ujung minggu nie nak blk kg so takder masa nak cari dh...tp masyallah punye ramai org kat warta ngan pkns...nak msk ke parkingnye siap jem lai tuh...last2 kitaorg parking tepi jln jer...bila masuk dlm sekali hujan lebat daaa...sib lah dah masuk dlm bgnan....tp sbbkn nak tgu ujan teduh dekat 5.30 baru blk and terbang lah RM7 beli payung gurdian yg hazab...mana taknye bru nak kembangkan tercabut dh handelnye...bila nak tutup tercabut tepinye...huhu tak kisahlah nak payung eman punye pslkan..


so next year kena plan awal2 nak pki tema kaler apa..so cepatlah sket saya boley tempah baju or apa ke kan....kali nie sbb tgu mydear decide nak pki kaler apa...kitaorg kena ikut eman sbb dia ada 2 bju raya satu kaler pepel satu kaler peach....mydear plak ada dua2 kaler tu tp yg pepel tu bju raya lama...last2 minit dia decide pki peach terus gelabah cam labah2 lah saya cari bju peach...huhu


saja jer berceloteh pagi2 nnie sbb dh berhari2 tak berupdate blogkan...cam malas jer...nak citer psl iftar mmg boleh sbb gbr semua mmg amik tiap kali nak berbuka...tp nak mengedit malas plak...huhu =p



~~end~~

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie