Friday, September 24, 2010

Selamat Hari Raya...

dah dua minggu raya baru nak citer...haha bkn nak citer ponx cuma nak share gbr jer...citer cam biasalah raya mkn lemang ketupat...huhu kali nie saya raya bkn dikg halaman so pagi raya masa tepon mak ada lah babak2 sadis...hehe biasalah dh 28thn hidup bru kali nie raya jauh dr emak kan so mmg lah ada citer2 touching...haha raya ke-3 baru saya blk kg kat johor..





:: gbr kami sekeluarga ::




:: us with sibling....eman tu senyum sbb semua org belakang kamera dok panggil2 dia..klu tak mananye nak dok diam mcm tu ::




:: ini gbr ngan opah ngan atok plak...see eman tu mana mata dia ke arah tv jugak..huhu ::

selamat hari raya

maaf zahir dan batin

~~end~~

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie