Friday, September 24, 2010

Uishh Habuk Berdebu...

org2 raya2 mengemas ini tak habuk berdebu bersawang semua ada...haha malas weih nak update blog....dr sehari ke hari sign in...sign out blk...sign in...sign out blk...last2 blog hop ponx tak der....dasar pemalash lipas bini sapa lah nie...haha

lai sbnrnye takder menda nak diceritakan sgt...gbr ponx takdr amik so sbb itulah faktor2 yg menyebabkaan saya menjadi malas utk berblog...takper2 mulai isnin ini saya akan pastikan blog saya berupdate...tp ada ke pembaca blog saya nie ek? huhu takperlah klu takder membebel sdri jerlah kan....

klu2 dulu masa blm pregnant mesti citer psl mknan and asik wat org terliur...bila dh pregnant kurang dh aktiviti memasak citer psl kandungan plak...citer psl brg baby...bila dh ada eman citer psl eman...tp bila dh besar sket takder menda dh nak citer...takkan nak citer psl eman jer kot...ari nie eman pjt katil...esok plak eman sengih nmpk gigi...lusa plak eman tido terlentang..huhu borink lah kan klu nak bg org baca citer tu hari2....biarlah menda tu jd citer sbln sekali atau dua minggu sekali....

takperlah saya akan melakukan research utk mencari skop yg lebay sesuai utk diceritakan kat sini....okelah saya nak buat research nie saya gi dulu yer...tgu tau jap2 lai klu saya ada update...klu tak ponx saya update isnin depan...mulakan minggu yg baru ngan sesuatu yg baru...hehe

~~end~~

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie