Friday, September 3, 2010

Budak Kenit...

:: khusyuk tgk tv tah citer apa yg ditgk lupa plak...tp dok diam jerlah atas bakul tu ::




:: see tgk tido dh rupa apa dh...masa nie panas so bukakan suar dia tgk tido mcm nak tertonggeng ::





budak tecit nie bakal berumur 10 bln raya nnti...besar dh dia bkn stkt badan jer pjg ponx sekali...selalunye dia akan tido melintang dr kitaorg kepala kat bdn saya and kaki kat bdn mydear...skrg nie mydear ckp kaki dia dh menjulur belah sana dh smpi menghimpit mydeear...and pagi tadi masa bgn sahur mmg betul saya tgk mmg dh pjg... =p sudah lah begitu tak tau kenapa dia mesti nak tido melintang dr kami...pdhl dh betulkan sama mcm kami pusing tang situ gak...sib lah katil king ada gak space klu katil queen mmg salah sorg tersepak kat bwh lah...huhu


skrg nie melasak mmg tak hingat lah jenuh nak menjaga nak membuas jer kerjanya...dia cam nak explore menda baru sbb kdg2 klu dia dpt satu2 menda tu dia akan belek2...takperlah bg sikit berkembang otak tu...hehe



:: dh start nak memanjat dh masa nie ::

:: apa yg nak digobeknye tak taulah ::

:: dalm gigil2 berdiri ada hati nak capai bantal ::


:: dah tak berani nak turun dia tolakkan ajer kotaknye ::
~~end~~

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie