Wednesday, August 12, 2009

CSI Miami: Horatio Dead?

Yahoo malam nie ada CSI Miami...ini smbgn last week masa Horatio kena tembak kat private jet tu..tp tak tau lah mati ke tak sbb pas tu terus abis...suspek utama ada 3 termasuk lah si detektif tu..

saya mmg peminat setia CSI nie dari dulu lai...tapi saya lebih suka tgk CSI new york..CSI las vegas okelah..paling tak suka CSI Miami sbb tak suka Horatio tu sbb berlagak mcm bagus jer..so kalau betul lah dia mati baguslah..hehe tapi akan adakah pengganti dia atau akan terkubur jer CSI Miami..

mlm tadi tgk CSI NY...si Danny dan Lindsy get married..hehe kiut jer tgk lindsy tu masa pregnant..rasa mcm pregnant betul jer sbb muka dia kembang semacam...tapi yg bengang nyer ngan danny nie masa last two weeks kot dia join sekali dalam mogok blue flu yg melanda NYPD..huh sungguh tak macho langsung wpun dia adalah hemsem.. kuikui





Ini sedutan sket masa dia kena tembak tu..tp gbr tak clear lah plak..tp takper saksikan malam nie kan channel 701 pukul 10.00 mlm yer..

~~end~~

5 comments:

cik_ah82 said...

hahaha..
horatio xmati la weh..dia berpakat ngan detektif tu la..
aku pun paling suka CSI NY..aku suka mac..cool je..
tp xberapa nk berkenan miami coz ada horatio ni la..asyik nampak cekak pinggang n pakai spek je..keje lab xnampak langsung..hahaha

mieoney said...

tau takper...selalu mcm bagus jer gaya tp takder ponx nak bg idea ker apa..
klu cm mac nie dia byk tol sekali org2 bwh dia..aku plg suka stella sbb dia cm mak2 jer..hehe

cik_ah82 said...

aku suka kalo mac ngan stella..hehe..
flack lak ngan polis pompuan cun tu..hehe..

mak farhah said...

eh baru nak siar musim lepas ke kat mesia?

mieoney said...

yup lah mak farhah..bru jer nak tayang..biasa lah mesia nie lmbt ler sket..huhu

tp klu ngk dlm you tube dh bersepah dah ada..cuma gbr jer tak cntik sgt..

 
Design with love by Jiji for Zamimie