Wednesday, August 26, 2009

Final Destination: Rest in Pieces



pagi2 nie bukak blog tetiba tengok ada iklan nuffnang tentang citer final destination nie...apa lai terus jer bukak youtube and terus search for the trailer...pergh bru tgk trailer dh meruntun jiwa tuk gi tengok nie..huhu wpun saya bknlah peminat cerita2 action movies nie..

tapi sblm2 nie citer final destination mmg layan lah tgk..klu kat astro tu ulang 10 kali..10 kali lah saya tgk...heheh masa mula2 dulu mmg lah agak seram jugak sbb byk sgt aksi2 yg mengerikan serta darah2 yg saya rasa memualkan...tpi saya tetap suka.. :)

~Final Destination 1~


~Final Destination 2~


~Final Destination 3~


~Final Destination 4~

tak sabar nak tengok nie..kalau tak dpt tgk kat wayang harap2 dpt tgk cd dalam waktu terdekat nie..hehe yerlah H1N1 kan mana bleh lepak2 sgt kat tempat2 yg crowded nie...

~~end~~

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie