Sunday, August 30, 2009

Raptai Hari Kemerdekaan ke-52..

huhu harap2 tak terlambat nak mskkan entry nie...

yerlah memandangkan hari merdeka esokkan..

so klu masukkan for sure lah dh basi sbb korang bleh tgkkan kat tv esok...



oke sbbkan thn nie merdeka dismbt kat ofis saya so kitaorg bleh lah tgk derang wat raptai...

tp kesian gak sbb panas kan, pose plak tu..

kitaorg yg dok kat opis nie ponx lemah gemalai dh rasanye..hehe













~ini helikopter sbnrnye...terselit celah tiang saya dpt snap yg tu jer...~



tp sorilah gbr agak kecik sbb amik gbr dr tingkat 5..malas nak turun ke bwh sbb for sure kat bwh tu ramai org punyer...


saya ada record gak video tapi leceh tul nak upload..lmbt sgt lah..
next timelah yer bru upload...



~~end~~

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie