Tuesday, August 4, 2009

My New Gadget version 2...

ingat tak entry subway vs KFC saya yg lepas.. yerlah saya ada citer psl ada terbeli satu barang...

emm nak tau apa brgnye?....

*

*

*

*

*

tada

*

*

*

inilah dia gadjet baru saya..huhu

new digicam..



actually mmg ada plan nak beli kamera nie..tp just survey2 jer gitu2 memandangkan blm ada nafsu yg membuak2 dn meronta2 utk dptkanya..

since kedai tu ada bg diskaun and kitaorg sempat lah survey satu mines tu tgk harga and terbukti kedai tu paling murahlah..huhu

so sbbkan hp saya kan konon2 cm rosak..so takder dh kamera nak snap2 so beli lah kamera..

tp tak sangka plak after that dpt iPhone..huhu

tp apa2 ponx in my mind skrg nie beli kamera nie adalah utk snap pic my little one nnti..

so dok bygkan nak amik gbr every month and nak wat satu scrap book yg penuh ngan gbr dia..

huhu idea dh ada cuma nak laksanakan tu harap2 rajin lah..hehe

klu idak tak berbaloi lah beli kamera kan.. :)

~~end~~

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie