Friday, May 31, 2013

Kim Jong Kook First Malaysia Showcase 2013...


dah kata minat kim jong kook kan haruslah ambik tau pasal artis kegemaran nie...ada sapa2 yg nak dapatkan tiket free tak? klu tiket yg dijual tak taulah ada lai ker tak terjual...tp masa KJK Malaysia fan page bukak utk amik order berebut2 org beli tiket VVIP dan VIP...huhu saya minat tp takderlah sampai nak pi beli tiketnya kan...

so klu sapa2 yg amik tau ada beberapa company yg bg tiket free...tp kenalah masuk pertandingan kan...mana ada org nak bg free mcam gitew jer...ini kira apa yg saya taulah...yg kot2 klu ada yg tertinggal korang tambah2 lah yer...saya takderlah join ponx sekadar suka2 share ngan org yg berminat...klu dpt tiket free ponx tak taulah boleh pegi ke tak...klu dpt VVIP punye tiket saya heret kot mydear pegi...huhu

Free Ticket for Kim Jong Kook 1st Malaysia Showcase 2013
  1. Hyundai Malaysia
  2. New Pro-Star Sdn. Bhd.
  3. Hotfm
  4. Onefm
  5. TV2
saya dah letak link siap2...korang click jerlah...tak taulah lai masih berlangsung atau tak pertandingan tu...tp yg saya tau TV2 punye kena tengok running man 1hb jun kul 4.00 ptg...maknanya belum lepas lai, still ada masa...klu yg hotfm blm bermula lai...next week 4hb jun atau 6hb jun baru start...klu yg nie kena call masa isyarat di keudarakan....yg onefm tak tau sbb tak pndi baca bahasa cina...hehe

sapa2 yg berminat boleh lah cuba...dapat tiket VVIP best oooo...dapat tengok KJK dekat2...huhu

pstt: ada dengar cerita tak running man is coming to malaysia 12 Sept nanti...kuar dalam surat khabar China Press...tp saya tak pndi baca bahasa cina so baca tajuk jerlah...isi dalam tak tau plak apa yg dia katakan...huhu bestnye klu derang datang sbb nak jumpa kwang soo....huhu

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie