Tuesday, September 3, 2013

Penutup Syawal...

helllo, asalamualikum....saya masih bernafas disini...blm meletup lai perut nie...sbb terlebay mkn ketupat dan rendang kot sbb tu jadi malas nak update blog...tah apa2 lah, kdg2 semangat berkobar2 tapi bila mengadap jer pc terus runtuh semangat....huhu

so kira nie penutup syawal saya lah nie...org lain ada pembuka, ada penutup nie tak tup2 nak tutup dah...mana taknye aktiviti mmg banyak syawal nie, tp nak mengamik gbr mmg ler malas kemain...apasal lah gamaknye...mgkn sbb dok sebuk siapkan keja2 opis...takut2lah ramalan doc benar belaka...bersalin 2 minggu lebay awal...keh2 tu nnti next entrylah kita citer pasal baby ek...

meh nak share ngan korang gbr terbaru mak buyung amik masa 1 syawal lepas....ada juga yg latest punya pic, tp tu nak wat entry lain...so hadaplah gbr family kami nie ek...insyallah family ber3 nie akan jadi ber4 pulak... :)


0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie