Friday, September 6, 2013

Plant vs. Zombies 2...

yuhuuu korang dah download blm plant vs zombies 2 ke blm...smntra free nie baik korang download kang klu dah kena byr maunya ken $1.99 dollar hokey...hehe utk pengguna apple lah...klu android kebanyakkannye free lah kan...

yang kali nie punye lagi complicated dan mencabar....lepas tu ada misi2 tersendiri...kena kumpul kuncilah, kena kumpul star lah baru boleh buka pintu2 rahsia baru boleh ke next stage...klu tak cukup star ngan kunci korang main lah stage yg blkg2 tu berpuluh kali....huhu








skrg nie dah tak boleh baring2 tengok tv sbb tak selesa baring dekat bwh...dah lah lepas tu susah nak bangun....so option dia baring2 atas katil dlm bilik jerlah...nak browse dah tak tau nak browse apa...so kita main game jerlah smntra nak luruskan pinggan...huhu

1 comments:

Puan Ida said...

salam,
ai saya ida
newbies blogger
baru follow blog ni
jemput ye follow blog saya
umielman.blogspot.com

 
Design with love by Jiji for Zamimie