Tuesday, March 6, 2012

Madam Kwan Alamanda...

kalau siapa-siapa yg biasa bergelumang di alamanda sure tau alamanda skrg dah ada madam kwan...rasa dah dekat sebulan dah kot bukak...tp sblm tu nak citer sket alamanda skrg nie weekend mmglah tak bley nak pegi...org sket punye ramai menguit macam ulat...huhu nak jln ponx susah, part nak mebayar ponx leceh...jadi saya klu org ramai2 mcm tu mmg tak bley nak shopping sbb saya tak bley nak berfikir nak cari apa sbb org dok lalu ke hulu hilir...

so sbb food court kata alamanda tutup tak dapt nak mkn teppanyaki yg best kat situ...so kitaorg meluaskan pencarian dan kami ke madam kwan...klu korg g mlm2 tak yah lah dok kat dalam, lai2 musim hujan sbb dia punye aircond sket punye sejuk lah...dah ler blower ponx sket punye kuat...smpi terbang2 kitaorg punye tisu...

untuk hari tu kitaorg order 3 menda...sorg satulahkan..lai lah eman skrg kuat mkn, so tak bley nak share, klu share alamatnye akan ada org kelaparan lah...huhu sbb eman skrg kuat mkn tak mkn dah sket2... :p

.:: nasi lemak ::.

.:: nasi bojari ::.

.:: kids meal ~ creamy mushroom spaghetti ::.

.:: siap bg set sudu pinggan sekali ::.

sblm tu komen dulu mknan kids meal tu biasa2 sajer...dia punye creamy mushroom tu punye pekat smpi klu mkn rasa melekat2 kat tekak...sup tu plak tak yah ada ponx takper sbb tak sedap langsung sbb sup tu mcm paste bolognese tu campur ngan air rebus letak sayur sket...elok klu dia letakkan buah ker, fries ker okelah sket...mkanan ini kepunyaan budak mulat dompot di bawah nie...habis dia mkn sepinggan spaghetti tu siap pow ayam saya lai...dia mmg suka mkn ayam, part yg plg dia suka yg ada kulit2 tu...klu bg dia isi sesajer 70% saya yakin dia tak mkn...hehe owh

.:: budak bulat dompot berat 13 kg ::.


.:: laici dan ice lemon tea ::.

3 comments:

purple_lav said...

huh, eman semangatnye!!!nnt jadi bodybuilder ek hahahaha

ku dh merengsa pegi alamanda skrg sbb tak dpt makan sizzling yee mee. bila dia nak bukak foodcourt tu?

sawaNiLa said...

semangat nya dia...pinggan untuk kids menu lawa lah... tapi apalah ertinya kalau soup tak baper sedap...

mieoney said...

fiza : aku dahh risik2 food court tu klu tak silap aku mei nie baru siap...lmbt lai lah ko nak mkn sizzling mee..huhu kena cari kat tempat lain...

yatie : itulah sup tu tak letak ponx tak per...mmg tak sedap langsung...

 
Design with love by Jiji for Zamimie