Thursday, March 15, 2012

Senyap, Sunyi, Sepi...

mesti korg pelikkan takder kabar berita blog nie tetiba senyap sunyi jer...tp cik fiza ko jgn nak spekku lebay2 yg aku seangkatan ngan ko ek...blm smpi seru lai aku ponx hehe...

saya baru pulang dari menemani mydear oustation ke perlis indera kayanagan...penat sungguh dengan perjalanan sejauh 1,000km dlm masa 3 hari jer...pegi isnin petang and blk bangi semalam kul 9.00 mlm smpi dah rumah...and hari nie saya gi keja dah...dah ler tido dekat kul 12 mlm tadi sbb eman byk tido dlm keta so mlm dia tak ngantuk lai...kejanye dok kacau saya yg nak tido...korek mata sayalah, korek idung, tarik rambut...hangin betul...last2 mydear yg melayan dia and saya dah tak sedar dah lepas tu...tp lepas tu kul 3.00 pagi terjaga terkebil2 tak ley tido...last2 dekat kul 5 baru nak tertido kul 5.45 nak kena bangun dah...tp sbbkn skrg cuti sekolah so saya lajakkan tido saya lagi 20 minit and sempat lai tuang minyak keta yg dah berkelip lampunye and punch card kul 7.15...sekian heaven nye drive time cuti sekolah....huhu kan ke bagus cuti sekolah sepanjang tahun.. :p

sbbkn hari nie saya bengong2 dan bengang2 otak plus keja opis ponx byk so saya postpone lah yer entry perlis yg tak seberapa...huhu korg jgn terkejut jln mmg jauh tapi mmg tak seberapa...cuma puas hati dpt baju superman...motifffff sajer nak sedapkan diri sdri sbb tak dapat menda yg saya aim kat padang besar...seday... :( okelah dah nak abis lunch hour nak smbg blk wat keja...

1 comments:

purple_lav said...

hahahaha aku baru je nak speku bila baca heading ko tu, sekali ko dh warning awal2 hahaha

yelah biasa org ada simptom malas2 ayam nak update blog ni biasa preggie kan hehehe

tapi aku tak malas pun, cuma aku tak de masa hahahahh (silajanganpercaya)

eh cepatlah bagi adik kt eaman laaaa hahaah

 
Design with love by Jiji for Zamimie