Thursday, November 8, 2012

Baby Hamper...


Hamper baby utk officemate saya...tah mcm2 mana lah amik gbr tu semua tak menjadi...yg nie jer yg elok sket...sbbnye kan weekend ari tu hujan spjg hari so cuaca suram muram amik dlm bilik nie terang sket tp port yg sesuai takder bley lah janji ada gbr dlm simpanan utk rujukan...huhu


ini brg2 yg ada didalam...kitaorg share duit ramai2...mula2 derang nak suh wat diapers cake, namun memandangkan brg2 kat umah dah takder dan saya mls plak nak pi beli barang...klu beli online lmbt plak dptnye...lepas tu mulalah call brg nie takder, barang tu takder...lepas tu siap suggest bley tak saya gantikan dgn yg nie, yg tu...masalahnye klu ada lebihan duit dia tak pulangkan, klu hrga terlebay kena byr plak...lecehkan cam tu...

so saya bg idea ckp kita buatlah hamper biasa jer beli barang2 selain dari brg2 yg org selalu bg..org kan selalu bg set baju...so kita tukar ker mainan lah, klu tak guna skrg bley disimpan utk masa akan dtg kan...so balik fikir camner nak wat hamper nie, cari bakul yg cantik sket either terlalu mahal atau tak menepati citarasa...bila nmpk bakul plastik nie terus tanpa berfikir pjg amik jer....dah berlegar2 dlm fikiran camner saya nak buat...huhu so itulah hasilnye...kepada mami jujue harap baby Qaiser Ilman suka yer... :)

3 comments:

Lynn Hamzah said...

cantik hamper tu...

With Julia said...

Terharu~
Gembira~
Speechless~
Awesome~

TQ so much sis mimi and semua geng dokumentasi...mummy juju dan baby qaiser ilman love it very much! Idea bagi hadiah permainan Qaiser plg dia suka coz dia belum ada apa2lg permainan heheh :)

p/s Qaiser ilman wish many2 thanks to sis mimi coz pandai decorate creative baby hamper utk dia... :D especially bakul hijau tuh mmg menepati tema si kecik tahun 2012. Peace to abang eman also :)

Nora Karim said...

wah seronoknya... kalau saya la yg dapat... sure melompat2... heheh

 
Design with love by Jiji for Zamimie