Monday, November 19, 2012

Teaser Eaman Birthday Bash...


salam semua...rindu tak kat saya...tataplah gbr diatas yer muka saya dah semakin menembam...muka smkin bulat tapi berat maintain jer...hai lah mkn takderlah semangat mana ponx..mcm biasa jer makannye...huhu lamanye dah tak berblogging, bkn taknak tp ada jer kekangan...hari nie ponx terbatas sbnrnya masa nak berblog sbb PC diserang virus...dah puas dah bdk IT buat mcm2 cara tetap juga vairus tak nak pegi2...biasalah virus mmg sukar dipulihkan...akibatnye pegerakkan PC saya jadi slow...mana taknye tiap kali nak buka apa2 jer karspersky sebuk nak scan...nak buka words ponx lombab...

hailah kawan2 bersabarlah yer...jgn lupakan blog nie byk menda saya nak cerita sbnrnye...byk dah cerita dah tak valid nak citer kat sini sbb dah rasa cerita dah basi...rabu nie plak saya akan terbang naik 'api ar bom' (kapal terbang kata eman)...so tertangguh lah lai cerita2 saya...harap2 by next week pc saya akan kembali pulih...nak wat keja ponx seronok, tak stress nak buka satu2 apps...nak berblogging ponx laju..

sabar yer kawan2...jgn lupakan daku!!!!!

1 comments:

Lynn Hamzah said...

nanti pc dah elok jangan x update yer...hehehehe...

 
Design with love by Jiji for Zamimie