Friday, August 10, 2012

Rezeki Ramadhan...

hari nie takder entry makanan tau sbb smlm lupa nak snap gbr...dah separuh jln mkn baru teringat...ala takperlah tak penting ponxkan...huhu smlm bertungkus lumus siapkan order...cehh mcm byk plak order kan...alhamdulilah rezeki ramadhan namanye...lai dah nak raya nie ada plak org nak order cupcake and rvc hehe...lama dah tak buat dah mcm agak2 lupa resepinye...kena selak blk resepi... :)

.:: Red Velvet Cupcake ::.

.:: Red Velvet Cake ::.

satu pembahruan yg telah saya buat kat cake saya gara2 dapat beli tips Wilton 1M...selama nie punyerlah susah nak cari tips 1M nie...merata2 saya pegi cari takder...so ari tu pi beli brg tergerak hati nak tanya sekali adalah plak...lama dah dok belajar wat roses guna tips 1M nie...bljr dlm youtube jerlah...lepas nie nak try wat hydrangea guna buttercream plak so boleylah wat choc cake plak...

.:: payment from nuffnang ::.

smlm cek nuffnang ponx dah sampai...klu cam nie bley raya sakan lah gamaknye...huhu ingat dapat lepas raya rupa2nye sblm raya dah dapat...risau nie tkt terbelanja yg bkn2...sbb ada kegunaan lain duit nie....erm dah cashkan tadi sbb takut cek rosak plak, satu kerja plak nnti...takperlah peram kat bank yg tak berapa nak aktif so takderlah terbelanja kot...hehe

owh smlm adik saya datang umah bwk sebiji kek besar...kek eskrem dia share ngan kitaorg sbb beli sebiji besar gitew mana larat nak mkn berdua...huhu patut beli kek baskin robin sbb dia ada size kecik...derang terlupalah tu...takperlah kitaorg untung hehe...thanks yer dik...habis dah eman ngan baba dia mkn...eman plg sukalah kek + eskrema...berganda2 kesukaan dia...

satu lai rezeki...smlm dapat payment diaper cake huhu....wpun tak byk tetap rezeki, syukur alhamdulilah...alangkah indahnye klu rezeki mcm nie dapat tiap2 bln...nak kena tingkatkn usaha nmpknye... 

1 comments:

juelee said...

nnt nak order la red velvet ni dr akak... sempena bday hubby nanti hehehhe nampak yummyyy!!!

 
Design with love by Jiji for Zamimie