Monday, August 6, 2012

Tolong Saya...

tolong saya...tolonglah saya kawan2....tahap kemalasan nak update blog membuak2 skrg nie tak tau kenapa...adakah sbb terlampau byk menda yg nak diceritakan...owh konpius saya...huhu

minggu lepas takder entry2 mkn2 sbbnye last week mydear byk buka pose kat luar so tinggal saya ngan eman jer...tapau jerlah kejanye..huhu hari selasa beli mcd, hari rabu beli nasi ambang, khamis mkn apa ek lupa dan hari jumaat buka pose kat shangri la....so gbr mmg takder...masa kat shangri la plak smpi2 dah tinggal 10 minit lai nak berbuka...nak tgk mknan apa ponx tak nmpk sbb org dah ramai beratur amik mknan...masuk jer azan magrib ada sate jer dlm pinggan saya...huhu nasiblahkan..

harap minggu nie dtg blk semangat saya nak berblog setelah pulang dari kg...dpt berbuka 2 hari kat kg seronok sgt...sbb adik beradik yg lain ponx ada bertambah seronok and riuhlah...dah mcm raya plak rasanye...huhu cuma my lil sis jer takder sbb dia kena keja weekend ari tu...takper2 ada masa lai nnti kita berkumpul time raya plak itu ponx klu sempat kumpul sama2lah sbb thn nie giliran saya beraya belah mydear...so maybe dlm raya ke-3 baru blk johor...so kita wait and see jerlah camner...

weekend nie planning nak wat operasi cucian besar2an...tingkat bwh takder masalah sgt sbb tak kacau...so nak kemas tingkat atas...nak cuci besar2an kat bilik...nak wat spring cleaning almari baju byk dah baju yg tak bley pki dok dlm almari tu...tp dah sort nnti bju tak pki tak tau nak buang or bg kemana...selalu klu bju mmg dah tak elok langsung saya sekalikan ngan sampah2...tp klu yg elok2 lai tp dah tak bley pki saya dok simpan jer...lepas nie klu wat spring cleaning lai lah bertambah byk...korg tau tak nak buang or bg kat mana baju2 yg elok lai...klu ada idea atau cdgn bgtau ek...

oke dah nnti esok smbg hehe...

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie