Monday, July 29, 2013

Latest Pic Mak Buyung....

nak share gbr mknan pagi lai....kesian terliur dr sdri tgk nnti...ptg2 nnti baru share gbr mknan yer....so smntra tu meh sini nak share gbr mak buyung yg very the latest...pic sabtu lepas yg telah disnap oleh paparazzi...gbr tak cantik ponx sbb candid semuanya....klu tau bley lah posing elok2...org nak pilih ayam sebuk amik gbr mana lah sempat nak pose2....



preggy 7 bln...ramai org kata kecik jer perut...ermm mgknlah kot saya ponx tak berapa perasan sangat kecik ke besar...tp yg membawanya menggah ko....nak tido skrg nie bantal kena tinggi, klu tak sesak nafas....nafas ponx pendek2 jer skrg nie...solat nak abiskan 4 rakaat mengah2 smpi nak tertonggeng2 rasanye..dugaan, semoga Allah permudahkan kelahiran nnti...amin

tu yg tak berapa nak suka jenjln tu...shopping baju raya ponx ala kadar jer...huhu baju eman nasib dah beli sblm raya...dah pki dah ponx, mamat tu bkn boleh nmpk baju baru nak pki jer sokmo...tak bg kang mulalah lah buat drama air mata....tak kisahlahkan, baju baru ke tak...janji raya...

tahun nie raya ala kadar jer....nak sambut org barukan byk menda nak kena belanja...dengan perancangan besar lain yg bakal berlaku...so kita jimat cermat jerlah yer eman...tahun depan kita raya sakan ngan adik baby sekali....kan baba, kan....huhu


last sekali gbr abg eman yg penakut ngan lobster...dah stand-by nak lari dah sbnrnye nie....menjerit2 dia kat sini kena sakat ngan baba...raksaksa katanye...bulat mata ketakutan...huhu

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie