Monday, October 5, 2009

AKtiviti Mendobi..

weekend lepas sabtu mmg seharian dok lepak kat umah..cuma pagi tu kuar kejap pi jumpa kwn mydear amik tiket GP motor pas tu pi pekena roti telur kat warta..huhu

so kira mcm sabtu hari tu riilex2 jerlah..tp sambil2 tu saya melaksanakan kerja mendobi baju2 baby sbb tempohnye mcm nak smpi dhkan..huhu lai ponx saya nak siapkan beg baby so bju2 haruslah dibasuh dahulu...




baju tak byk sgt ponx sbb saya mcm tak pndi nak beli byk2..huhu sbb tak tau nak beli lengan pajg byk ker, lengan pendek byk ker..jumpsuit ker, baju lubang2 ker...tp takper klu tak cukup bleh beli kemudian...
owh yer saya tak brp suka yg plain2 nie..so kebanyakkan mitten and booties saya beli yg corak2..tp kena lah gak beli yg plain sbb takut plak nnti nak pki ngan bju yg corak2... bju ponx saya tak byk beli yg plain suka yg bergbr..huhu


pencuci yg digunakan..tak tau sbnrnya mana yg bgs..tp sblm nie saya tgk my sis guna yg nie so saya beli gaklah yg nie..bau dia ponx best jer..bila lepas bilas2 tu harum semerbak satu hall sbb saya cuci bju kat toilet bwh..hehe masa dh mlm tu nak lipat asik jer cium2 bju tu..sbb mcm bau baby kan..hehe





sabtu tu cuaca tak berapa nak cerah muram sket..tp sib lah baju2 tu kering..klu org tgk mcm dh bersalin jer sbb dh bsh bju babykan..tp yg pi sidainye mak yung so sdri mau ingatlah..huhu


~~end~~

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie