Wednesday, October 21, 2009

Tak Senang DUduk...

sekarang nie saya mmg sgt tak senang duduk dibuatnye...bila dok lama2 mula lah sakit punggung, sakit blkg..rasa nak baring jer... pas tu bila nak berdiri kena amik masa 1-2 minit nak regangkan otot2 nie...doyai azab gak lah..

bab solat plak saya mmg dh solat duduk sbb bila nak sujud and bgn tu ya Allah hanya tuhan jer yg tau betapa sakitnye urat saraf... pas tu bila dh solat duduk skrg nie rasa tak khusyuk sbb pelipat2 kaki tu rasa sakit and pedih...mmg tak khusyuk solat sbb fikir nak abiskan cpt jer..huhu teruk kan.. patutnye dh dekat2 nak bersalin nie buat byk sket amal.. :p

pas tu mlm plak mmg tak leh tido sgt...sbb tu masuk tido awal kul 11 dh tido sbb saya akan terjaga dlm kul 1 lebay and lepas tu mcm susah sket nak tido..pas tertido dlm kul 3 lebay atau kul 4 mesti terbgn blk..so phm2 lah bila dh terbgn agak sukar gaklah nak tido blk..kdg2 melangut tepi tingkap tgk rumah org..tp takut plak sbb tkt nmpk org yg tak spatutnye..huhu

baring plak kat katil tgk mydear tido nyenyak jer...kdg kaco gak dia tido sbb jeles tgk dia tido...so saya pponx pura2 lah terlanggar ker, terhempap kaki dia ker...tp takderlah kejam smpi tutup lubang idung kan... http://www.emocutez.com

bila dh susah tido mulalah pagi mls sgt nak bangun sbb kepala dh tintong2...pas tu pi opis ngantuk http://www.emocutez.com ... kat opis cuba gak tido smntra tak de kerja tp perut adalah tersangkut sbb perut dh besarkan.. lps tu mulalah semua benda jd malas sbb tak larat...bsh bju mls, lipat bju mls, masak mls...semuanyelah...huhu so pagi tadi saya telah membuat kptsn klu smpi ujung bln nie tak bersalin lai saya akan amik cuti start bln 11 nie.. insya-Allah...apa2 ponx will inform later lah..huhu

~~sekian entry luahan perasaan~~

5 comments:

purple_lav said...

bestnyer bleh mintak cuti awl..btl lah..skrg ni sumer sangkut tang perut. yg tak leh tahan bila nk buka pintu, mst kena perut dl.sian baby, dlm perut lagi duk terhantuk ngn pintu...adoiii bab sakit belakang ni...skrg pun tgh terseksa...

mieoney said...

klu saya bkn stkt tu jer kat sinki ponx sangkut..huhu tu yg malas tu..

purple_lav said...

a'ah kan...tak pe2..tinggal bape hari jer lagi nk kembali normal..hehe. sh survey dh pakej bersalin kt az-zahra?

mieoney said...

tak survey ponx fiza..ingat sabtu nie pi check-up bru nak pi tanya..ke fiza tau..bleh bgtau mimie...

hazlina said...

sy pun sama,ikutkn ati mls dh nk p keje tp nk bt mcm manerkn...

 
Design with love by Jiji for Zamimie