Tuesday, July 14, 2009

1st Time @ Johnny's ...

huhu 1st time mkn johnny's nie..last week masa otw blk dr kg ke kl kitaorg singgah seremban dulu..dh jadi rutin plak singgah kat jusco s'ban 2 tu klu blk dr kg..mgkn sbb dia dkt jer kot ngan umah kitaorg dlm 20 minit jer..

so tujuan utama kitaorg ke jusco tu adalah utk menonton transformers..itu citer next entry lah..sbbkan perut dh lapar tgk tmpt mkn kat situ mcm dh jemu jer blk2 pizza hut, kfc, mc'd lah..so saya mmg dh lama teringin nak mkn kat johnny's nie..tp disbbkan my dear tak suka steamboat so saya diamkan aja..tp kali nie dia plak yg ajak..pucuk dicita ulam mendtglah..hehe saya suka jer..sengih smpi ke telinga rasanya.. :p

~mak buyung enjoy eating huhu~


oke 1st time pegi so agak gelabah jugak nak order sbb tak tau kan nak order mcm ner..so bila dh belek2 menu tu kitaorg decide amik set nasi grg..set nie my dear pilih nasi grg nenas, sup tom yam, air thai tea dn aiskrim..satu lai kitaorg amik steamboat..tak amik ponx yg set..sbb biasalah kan set mestilah byk sayurnye..hehe rugi2.. kitaorg amik 5 plate yg terdiri dr...erm tak ingat tpi yg penting ada ketam ball..yg nie mmg guna isi ketam yg fresh..dn yg paling saya suka sekali mee spinach..best..


~my dear enjoy his food~

so far mknan adalah sedap sgt..servis ponx tip top..tp agak kecewa sbb sup steamboat tu ada sup ayam jer..saya lebih prefer tom yam..tp takper sbb semua2 tu tidak mengecewakan sbb sos pencicah dia adalah sedap...sedap sesgt..huhu


~my dear punye mknan..nasi grg nenas..sedap nyum nyum...~


~saya mkn steamboat jer..mee ijau adalah sedap..huhu~


~~end~~

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie