Friday, July 24, 2009

Mari Bersukan..

adoyai cmner ler ek mak buyung nie nak bersukan..huhu nak bwk perut lai..
mmg bleh jadi calon tercorot jerlah..

owh yer kat opis saya nie ada umah sukan and sukan selalunya diadakan secara thnan..ala mcm kat sekolah zaman dulu2...

so 2thn lepas aktif lah jugak saya..masuk ping pong and bola tampar..tp thn nie mmg takderlah gamaknye..saya cuma akan join indoor punye game jerlah..

thn dulu mmg semualah saya msk indoor game..congkaklah, scrabble lah, carom lah..padahal carom mmg tak penah main tu..huhu yg plg best ialah dam aji lwn ngan lelaki tak smpi 10 minit dh kalah..hahaha

owh yer dlm semua permainan yg saya msk tu total 3 yg saya menang..bola tampar, ping pong ngan indoor game apa ek lupa plak sbb byk menda main..hehe kira teror gak lah kan..

tp thn nie saya suka sbb dpt bju sukan yg cantik..cuma tak leh pki jerlah sbb tak join sukan..
indoor rasanye tak perlu pki..pki bju kurung ponx bleh main dh..huhu




see bju, track suit ngan cap sekali..i loike.. owh yer saya rumah biru nama rumah ialah Tun Mahathir oke...

"kami the hangit baju biru"..tetiba terngia2 plak lagu tu kat dlm kepala... :P

~~end~~

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie