Saturday, July 25, 2009

Suprise tuk My Dear...

hehe citer dh basi..transfer kan gbr tadi tu yg bru teringat nak citer..

ini kira saya beli hadiah utk my dear sempena ngan anniversary ngan besday dia ari tu..

dia tak tau ponx saya nak bg dia hadiah..sbb dia ckp dia tak perlukan apa2 ponx..
see mulia kan husband i..huhu

klu saya lah mmg saya mintak and tuntutnye sbb saya dh janji nak bg dia..hehe



kata ponx seprisekan..
so saya letak bwh meja komputer yg mmg dia akan tuju hari2 hehe..
tapi saya letak lah dalam2 sket..

see kotak sket punyer besarkan..
tp hadiah kat dlm takderlah sbsr itu..
org sogo tu yg rajin bungkus cm tu..i tak kisah ponx..

so citer psl hadiah masa saya blk tu dia tak blk ponx lai..dan2 tu saya letak kat situ..
pas tu turun bwh masak...
sedang2 masak dia blk..borak2 semua dia terus naik atas dn mandi...

tetiba masa nak turun mkn ada dgr suara

my dear: eh ada hadiah tuk abg lah
saya: eh itu bkn tuk abg (saya kat bwh dh gelak2 dh smbil jwb tu)
my dear: tuk abg lah sbb kat kad nie dia tulis to abg.
saya: bknlah itu tuk abg org lain.. :p

tp dia mmg penyabar tul tak bukak ponx time tu..terus turun bwh dn makan...
lepas mkn tu baru dia bukak hadiah...

nak tau apa saya bagi?..

*


*


*


*


*


tada




perfume feveret dia...


~~end~~

0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie