Friday, July 10, 2009

Dinner at Saba'...

wah nie entry punye lama berkurun baru nak dikeluarkan..almaklum lah sebuk + bz = malas.. bleh?? hehe bleh lah...

act kitaorg mkn kat sini masa besday my dear rasanye..dia request nak mkn nasi arab katanya..tp dialah yg blanje..huhu saya act 1st time mkn kat sini..dh pernah pegi 2-3 kali gak tp tak smpi hajat sbb sentiasa penuh dgn org tak kiralah tghari atau mlm...so kitaorg pi mkn after opis hour..sib lah ada tempat kosong..

disbbkan saya adalah 1st time ke sini so adalah sedikit blur2...so semuanya diorder oleh my dear..huhu

~the kedai~

~~The Menu~~



~Chicken Hanith~

~Chicken Kabsah~

~air malt perisa pineapple dan apple~

bagi saya mknan dia okelah tetapi kering sgt rasanye..cuma bila dimkn ngan salad serta cili yg derang bg oke gaklah..sedap..portion adalah besar..kira mcm portion tuk lelaki yg tgh lapar mkn..huhu air malt tu plak sedap..tp gas adalah kuat..


~utk gbr air yg lebih clear ini di google ker dr web vkeong.com~


kedai nie terletak dekat cyberjaya dkt ngan secret recipe serta bus station cyberjaya..sapa2 yg berminat bleh lah gi mkn yer...

~~end~~


0 comments:

 
Design with love by Jiji for Zamimie