Thursday, July 30, 2009

Cempedak Jadi Nangka...

adoyai smlm punyerlah smngt nak blk umah nak grg cempedak sekali cempedak plak takder plak..huhu


~bygkan cempedak goreng yang sedap dan wangi~
*pic credit to mr google.


citernye begini mlm sblm tu my dear punye kwn msg tanya nak buah cempedak tak..
pas tu saya ckp ngan my dear tak perlulah sbb klu sebijik tu byk..
sapa plak yg nak abiskan sbb kami mkn berdua jer..

tetiba jer dia ckp nnti grg lah sedap..
adoyai mamat nie degil plak nak jugak...
tp dlm pada tu kepala saya dh terbayang2 dh cempedak grg and ngan idung2 sekali cm terbau2 cempedak goreng...

so smlm nak blk dh terbyg2 dh nak grg cempedk nie..
sekali msg my dear tanya ada tak cempedak..nan ado lah plak cempedak ..
kwn dia pi site so tak msk opis..
adoyai kecewa skjp...

tp takperlah ganti ngan nangka madu nie...



sodap lai manis..beli sebekas tak abis2 mkn..huhu sbb mkn sowg2 kan..
my dear tak mkn ponx..


owh kepada yg terliur silalah cari di JJ yer..sebekas tu RM5 lebih jer murah2...
inilah kisah cempedak jadi nangka...



~~end~~

1 comments:

mak farhah said...

sedapnya...dua2 my faverettt

 
Design with love by Jiji for Zamimie